Assajos musicals al carrer

>>El Tro de Falguera
Després del parèntesi vacacional d’estiu, El tro de Falguera va reprendre les seves activitats recentment, amb la vista posada en la primera Xambalada-timbalada de l’Anoia, les festes del barri Can Calders i, també, la Festa de Tardor.
Davant aquest panorama, els assajos musicals de la colla han esdevingut una prioritat important. I si fins abans de les vacances d’estiu vam poder realitzar els assajos dins del gimnàs de l’Escola Falguera, malauradament en aquests moments no comptem amb un espai on realitzar-los de manera adient. Per aquesta raó, el divendres 7 de setembre els músics d’El tro —que a l’endemà actuaven a Vilanova del Camí— van haver d’assajar al carrer.
Dissortadament, contra tota lògica i sensibilitat, aquesta situació ben singular s’ha hagut de repetir en més ocasions. Concretament, el divendres 14, en què els músics més joves de la colla van efectuar els seus assajos a la plaça Alfons Comín, i el diventres 21, en què tots els músics de la colla van assajar a la plaça Vuit de Març.

Des d’El tro de Falguera volem agrair la comprenssió dels veïns i les veïnes de la nostra ciutat davant d’aquesta situació, que considerem anòmala i esperem que sigui provisional.

Anuncis
Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: