Concursos musicals diversos

>>Agustí G. Larios
El passat 30 de juny, Cornuts Percussió va fer-se amb el primer premi al concurs de la XVIII Trobada de Bestiari del Baix Llobregat, a Gavà, en el qual van prendre part de manera força reeixida.
Vet aquí el vídeo editat per Cornuts Percussió.
Des d’El tro de Falguera reiterem públicament la nostra satisfacció i regreciem Cornuts Percussió pel premi tan merescut. Felicitats!
Observem com en els últims temps, mentre que el nombre de correfocs pateix una minva arreu, en canvi les trobades musicals de percussió de diversa mena són cada dia un fenòmen més abundós que evidencia el nivell elevat de molts grups, i que, per tant, cal resseguir de manera amatent.
Una d’aquestes trobades interessants és la que té lloc cada any a la propera ciutat de Sitges. La convocatòria d’enguany de la Sitges Timbalada 2012, que s’organitza amb finalitats solidàries, va tenir lloc el passat 14 de juliol i va aplegar uns 1.100 percussionistes (de 41 colles).
Vet aquí un vídeo recopilatori de l’edició de 2011.
Una altra trobada musical de finalitats semblantment solidàries és el Concurs de Percussió AS de rePIQUES, que té periodicitat bianual i es realitzar a Vilassar de Mar. Enguany n’han fet la segona edició i s’ha escaigut el dissabte 26 de maig, amb una participació d’una seixantena de colles.
Vet aquí tres vídeos: de l’edició de 2012, dels guanyadors de 2010 i del lipdub en fenefici del Casal del Infants del Raval.
Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: