Pre-estrena a l’Aplec de la Salut

>>Agustí G. Larios
El passat dilluns 28 de maig va tenir lloc el tradicional Aplec de la Salut, organitzat de manera amatent per l’associació Calaix de Sastre. En aquesta 16à edició recuperada d’enguany, van prendre part diverses entitats culturals de Sant Feliu, i, entre elles, a manera de pre-estrena, hi va haver l’actuació de la colla El tro de Falguera.
Des de la colla volem regreciar els organitzadors de l’acte per convidar-nos a col·laborar, amb la nostra petita aportació, a fer més sòlida la tradició de l’Aplec, llargament arrelada a la nostra vila. I, en el mateix sentit, volem agrair la comprensió i bona predisposició dels assistents envers una colla nova com la nostra, la qual cosa ens va fer sentit tothora recolzats i acollits amicalment en un moment lògic de nervis per a nosaltres.
Tot plegat, aquesta primera actuació de pre-estrena, com el mateix Aplec, va reeixir força. I si l’èxit de l’Aplec és mèrit d’un bon grapat de persones –amb els organitzadors i les entitats col·laboradores al capdavant–, en el cas d’El tro de Falguera aquest mèrit correspon a dues persones que han fet possible que un grup tan divers i nombrós interpreti els ritmes de percussió de la manera que van poder escoltar plegats a l’Aplec: el Magí Moya i la Marta Surribas. A tots dos, el nostre més sincer agraïment.

Marta i Magí mostrant les samarretes d’El tro de Falguera.

Vet aquí algunes imatges de l’Aplec.

Pitja sobre la imatge per accedir a un àlbum fotogràfic.

Ara, doncs, cal esmerçar totes les energies en l’acte d’estrena pública de la colla, que tindrà lloc el dissabte 9 de juny, en el marc de la Festa de la Xarxa del Barri Falguera. Hi sou convidat a passar una bona estona i a fer-nos costat. Us hi esperem!
Deixa un comentari

1 comentari

  1. 9 DE JUNY, PRESENTACIÓ D’EL TRO. Els actes programats « EL TRO DE FALGUERA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: