El Tro de Falguera a la Xarxa del Barri Falguera

II Festa de la Xarxa del Barri Falguera (8-11-2011). Foto: Marc Rius.

>>Agustí G. Larios

Com sabeu els que seguiu aquest bloc, una dels trets característics de la colla El tro de Falguera és la seva identificació amb el barri de Falguera de la nostra ciutat: la iniciativa de la seva creació va sorgir des del barri, la major part dels seus membres en són veïns i veïnes, i comptem amb la col·laboració de l’AVV de Falguera. A més, com a colla, una de les nostres prioritats principals és la festa del barri Falguera, i amb aquesta perspectiva estem treballant actualment.

Al barri de Falguera hi ha altres entitats que, com El tro de Falguera i l’AVV, treballen en benefici dels veïns i les veïnes del barri. I, amb l’objectiu de coordinar la tasca de totes elles, hi ha també la Xarxa del Barri Falguera, en la qual s’ha integrat El tro de Falguera.

Les associacions que formen part de la Xarxa del Barri Falguera són l’AMPA CEIP Falguera, l’AMPA CEIP Salvador Espriu, l’AMPA IES Martí Dot, l’Associació Cultural Musulmana Al-Rahma Yaltaohid, l’Associació Esportiva de l’IES Martí Dot, l’Associació Tawmat Catalunya, L’Associació de Veïns Falguera, la Creu Roja de Sant Feliu, El tro de Falguera, Fent Amics, la Penya Cultural Andaluza Luis de Córdoba, la Penya Recreativa Pajaritos, la Peña Recreativa Sant Feliu de Llobregat i els Voluntaris de Sant Feliu.

Entre les iniciatives promogudes per la Xarxa del Barri Falguera hi ha la festa que ha estat celebrada en dues ocasions: el 24 d’octubre de 2010 i el 8 de novembre de 2011 (en podeu veure un reportatge fotogràfic aquí).

Cartell I Festa de la Xarxa del Barri Falguera (24-10-2010). Foto: AMPA CEIP Salvador Espriu.

Cartell II Festa de la Xarxa del Barri Falguera (8-11-2011). Foto: Marc Rius.

Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: