La colla El tro de Falguera estrena la seva marca corporativa

Marca de la colla Foc i tabals El tro de Falguera.

>>Agustí G. Larios

En la passada reunió dels membres de la colla Foc i tabals El tro de Falguera, realitzada el dissabte 17 de desembre, es van donar alguns avenços en la tasca d’organització de la colla. I un d’ells va ser la decissió de triar una marca identificativa de la Colla, a partir de les propostes plantejades pels membres d’El tro de Falguera. La marca és la combinació del símbol (la imatge) i el logo (el nom de la colla). En aquest element hem volgut plasmar una combinació de dinamisme (aportat pels eixos vertical i diagonal del símbol) i de solidesa (aportada per la horitzontalitat del logo).

El símbol és una imatge amb la qual es pretén reforçar visualment el tret característic de la colla que més la singularitza d’altres colles semblants, les quals tendeixen a resalta elements vinculats al foc i/o la música. Per tant, la imatge triada és la representació esquemàtica de l’estàtua de Neptú ubicada al parc Falguera, per tal de simbolitzar l’arrelament de la colla al barri. Hi apliquem el color corporatiu principal adoptat per la colla, que és el lila.

Símbol de la colla basat en l'estàtua de Neptú al parc Falguera.

D’altra banda, el logo de la colla està integrat pel nom de la colla FOC I TABALS EL TRO DE FALGUERA. Hi hem aplicat una composició dinàmica que permeti donar rellevància a la part fonamental (EL TRO  DE FALGUERA) mitjançant dos recursos diferents que es complementen: amb un augment significatiu del cos de lletra (EL TRO) i amb un negatiu calat sobre una caixa negra (DE FALGUERA).

Logo de la colla.

Entrada següent
Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: